( wladek1 | 2021. 04. 15., cs – 21:12 )

Ilyenkor szoktam rákérdezni, hogy a fideszes időkben milyen áldásos tevékenységgel találkoztál? 

Csak ami engem erintett pozitivan: beszelhetek az NLG kisebb felujitasarol, a -mondjuk ki: megaloman- elkerulorol, az orvosi rendelorol, ahova epp most fogok menni penteken. Ezzel szemben MZP betometett 1 (egy) katyut a kornyekunkon az Alfoldvizzel (ok barmoltak szet ugyanis), tehat egy fillerbe se kerult. Meg majd valamikor kapok kepviseloformaju hutomagnest.

A hitelfelvetellel kapcsolatban: majd akkor vegyunk fel hitelt, ha a felesleges kiadasokat csokkentettuk. Ugye anno a VTV felesleges kiadas volt, Lazarellopta, whatever. (Tegyem hozza: sem most, sem eddig nem volt ra szerintem szukseg) Most hirtelen van es mission critical dolog lett? Es kozben hitelt kell felvenni? Mire? Csuszdaparkra? Hagyjuk mar... 

Es most, mintegy a valasztasokat megelozoen a 3 ev alatt el sem inditott iskolafelujitasokbol csinalnak kampanykiadvanyt (megkaptad Te is valszeg). Ugye a Te munkahelyed is erintett (ha jol lattam a CV-d). Magad is lathatod, hogy ordas nagy kamu azzal kampanyolni, aminek mar reg meg kellett volna valosulnia.