( renard | 2021. 04. 15., cs – 18:28 )

Ha 100 emberből 80 azt mondja, hogy "ezek" húzzanak el innen, mert szart sem érnek, nem akarjuk, hogy ők mondják meg, hogyan éljünk, 12 akarja a FIDESZ-t, 8 meg a NEMFIDESZ-t, akkor számodra az a logikus és helyes döntés, hogy az országot ezek után a FIDESZ vezesse?

O.K., tudom, nem lesznek ilyen arányok sosem, és a magukat felelős állampolgárnak tartók szerint el kell menni szavazni, kell választani valakit, mert így működik még az illiberális demokrácia is, de én meg azt mondom, hogy az igazán felelősen gondolkodóknak most kéne azt mondaniuk, hogy elég volt ebből, jöjjenek olyanok, akik nem hazudnak naponta a képünkbe, akik nem azt nézik folyton, hogy miből lehetne még lopni. Hogy vannak-e olyanok, akik nem lopnának, nem hazudnának? Jó kérdés... alkalmas is legyen, becsületes is legyen... az ilyen ember nem megy politikusnak - akkor bezárult a kör? Ez van? Nem lehet tenni semmit?

Azért a 4 millió érvénytelen szavazatra felkapnák a fejüket mindenhol, nem gondolod? Számomra nem kérdés, hogy ezt érdemelnék. Az érvénytelen szavazatot nem lehet betiltani, nem lehet korlátozni, az még alkalmas arra, hogy egy ország elmondja a véleményét.