( uzsolt | 2021. 04. 15., cs – 10:32 )

Nem vagyok tagja egyik szakszervezetnek sem, szerintem nem is akarok sose tag lenni.

Nem tudom, miért kellene pl. a PSZ-nek a PDSZ-től (vagy fordítva) elhatárolódni, ez két külön szervezet, még ha (látszólag) ugyanazokat az embereket (érdekeket) képviselik is. Meg ha el is határolódna, szerintem az meg se jelenne semmilyen hírben :) Sőt, az NPK sem határolódik el, pedig ez egy "hivatalos" testület-szerűség (tehát nem szakszervezet, nem egyesület, talán inkább olyasmi, mint valami kamara).

Nem tudom, megnézted-e a két szervezet honlapját (PSZ és PDSZ) - ha nem, érdemes mindenféleképpen egy pillantást mindkettőre vetni, beleolvasgatni, rögtön bizonyítottá válik, amit az előző hozzászólásomban mondtam.

Meg most vedd úgy, hogy én most elhatárolódtam a PDSZ ilyesmi nyilatkozataitól :D
De addig, amíg Te, mint szülő, nem határolódsz el a Magyarországi Szülők Országos Egyesületétől, addig hajlamos vagyok azt hinni, hogy egyetértesz velük (ezt a videót, ha nem ismered, mindenféleképpen nézd meg :) ).

Egyébként már rég letettem arról, hogy a "pedagóguselleneseknek" elkezdjem magyarázni-bizonygatni-meggyőzni, hogy nem csak 20 órát dolgozunk, nem lógatjuk a lábunkat (persze mint minden szakmában, itt is vannak sajnos ilyenek), stb. Akiknek a legnagyobb a hangja, mindenki azt hallja (vagy esetleg azt, aki a legközelebb van hozzá), és abból általánosít.

Na, mindegy, ha esetleg kicsit másképp (vagy inkább árnyaltabban) látod, akkor nem volt haszontalan az a pár perc, amit ide szántam.