( Ritter | 2021. 04. 14., sze – 18:51 )

WoW-ra servert kellene inkább kiadni. Bár már most is vannak opensource serverek hozzá. 

A mai VGA árakat nézve ha nem volt korábbról megfelelő kártyád még mindig jobban megéri a Stadia. (Már ha csak ezért vennél új VGA-t) Teljes áron sem fog annyiba kerülni a játék, közel sem mint egy megfelelő graf kártya hozzá. Egy, másfél év múlva amikor remélhetőleg normalizálódnak a hardver árak megveszed még egyszer akciósan. Stadia Cyberpunk 2077 + akciós Cyberpunk 2077 később + jövőben vett VGA ára < Cyberpunk 2077 + VGA most. 

Google eddig mindig adott menekülőutat ha lelőtt egy szolgáltatást. Google Music - automatikus migráció YT Musicra és offline download; Google Wave - offline letöltés és teljes Wave source code kiadás; 
Pont a Google-nél nem aggódnék emiatt. Egyébként a Cyberpunk 2077-es bakik annyira megdobták a Stadia-t, hogy alig győzik hardverrel. Egyelőre elég biztos a jövője. Pár nap múlva jön a FIFA2021 Stadia-ra és további legalább 100 cím várható a platformra. Szvsz inkább a két pc-szerű konzol (PS5 és Xbox) fog elstadiásodni a jövőben. Nem kellenek új konzolgenerációk első időszakban veszteséggel árusítva majd évekre befagyott hardveres képességekkel. Új generációnál egy év mire elég sokat adnak el belőle, hogy új címekből sokat lehessen eladni. Már most van streaming szolgáltatása a Sony-nak. A Microsoftnak is lesz. Egy idő után majd jönnek azok a játékok amik csak online streamelve jelennek meg. A Nintendo meg járja a saját egyéni útját. 
Sok évig tartott volna mire felfut a cloud gaming élén a Stadia-val. De jött a Covid19 karantén és a Cyberpunk 2077 bakisorozat, ami pont Stadian hozta a legkevesebb bug-ot, ezek rendesen berúgták a Stadia-t.
Az Amazon is hasonló szolgáltatást tervez a Luna-val. 

Geforce Now-ra a meglevő játékaidat viszed fel. Szóval azokat nem tudod elveszíteni ott. Annyi probléma van vele, hogy időről időre eltűnnek a támogatott játékok a kiadók miatt. De azok természetesen továbbra is megmaradnak neked Steam-en vagy Epic-en, csak Geforce Now-n nem tudod játszani ezeket a címeket. Lemondod az előfizetést és nem veszítesz semmit. PC-n játszhatsz tovább is velük.