( kovi | 2021. 04. 09., p – 23:29 )

Sajnos ezt a politika fogja eldonteni. Mint ahogyan jelenleg az Astra a hűdegonosz, miközben az EU-konform anyagok tízmillióival sosesemmi baj. Véletlen sincs probléma, 0.0001 arányban sem. Nem akarok nagyon konteózni, de ez amikor kérdéseket vet fel, azok nem hasraütésre született hobbi-kérdések.

És akkor van egy WHO akinek immár a kérdését sem hiheted, meg van egy EMA akinek plecsnije politikai vélemények alapját képezi. Mily’ meglepő és mily’ szuper kombó. Végül is mit lehet elvárni ezek után? Egy random állam megy majd a nemzetközi ill. unióközi vízfej után komótosan és pórázon? Jeah, micsoda forgatókönyv. Szlovákia immár a hazai HUN labor-segítséget kéri, mert a hatalmas EMA eddig valamiért a keleti anyagoknál khmm.. lassú, tehetetlen, inkompetens meg a fene tudja. A J&J a legfaszább aaahahah, abból a visszahívott 15 millió a *felcserélt alkotóelemek* okán mindennek odabasz, dehát ennek is előbb lesz megfelelő minősítése, erre fogadnék.

Egyedül van itt minden állam, csak kimondani sem lehet még. Aztán majd felszínre tör a téma, csakhát az pár nemzetnek elég szar lesz.

Emiatt nekem elég lutri mivel lehetne vagy nem lehetne utazni és nem is totóznék vele.