( aligp | 2021. 04. 08., cs – 15:15 )

Édesapádat tekintve őszinte részvétem! Nekem az a szerencsém, hogy nyíregyházi vagyok de a miskolci kórházban feküdtem. Nem véletlenül, de ezt hagyjuk. Egyébként, pénteki napon engedtek ki, akkor tudtam meg, hogy az én édesapám sem élte túl. Igaz covid tünete nem volt, a szíve állt meg, gyakorlatilag elaludt napközben. Gyanítom azért, hogy a gyengeségéhez van köze. Anyukám is lehúzott 2 hetet kórházban, már egy hete otthon van, remélem javulni fog. Oltva nem voltak.

A vitaminokat érintő vitába nem megyek bele, mert semmilyen tudásom nincs, hogy megcáfoljalak, de az sem, hogy higgyek neked. Kérlek doktor Lenkeit ne linkeld be ha esetleg rá akarsz hivatkozni, ugyanis nem hiszem el azt, hogy a nagy dózisú c vitamin gyógyítja a rákot.

A nyíregyházi kórházban nem tudom mit kéne csinálni de katasztrófa ami itt van! A legjobb lenne bezárni, mert valóban mészárszék. Baráti/ismerősi körben rengeteg negatív tapasztalatom van! Gyakorlatilag mocskos gyilkosok!

Tavaly Debrecenben feküdtem kicsit, most Miskolcon, mindkét helyről csak jókat tudok írni és hálával tartozom az ott dolgozóknak!