( Bdede | 2021. 04. 08., cs – 12:01 )

"Eddig elmondhatom, tőlem biztosan nem kapott senki "nyavalyát", "

Sajnos ezt már nem mondhatom el magamról. Épp most jövök ki belőle. Én viszonylag megúsztam pár nap láz, majd szédülés,gyengeség, de a feleségem a második adag favit eszi antibiotikummal dúsítva. És sajnos a nagybátyja is beteg lázas, otthon van.

Én folyamatosan bejárok (bejártam) dolgozni, sose volt homeoffice. S mint látható eddig jól megúsztam.

Okulásul az eset(amit így utólag kinyomoztunk). Adva van egy irodaház bejárati folyosó, benne vízadagoló. Mindenki hord maszkot, persze ivás közben nem.

Adva van okos portásnéni. Kinek a fia(mint utólag kiderült) régebb óta beteg, de nem volt tesztelve. Emlékszem mikor köhögött, csúnyán ránéztem mire" nem vagyok beteg csak tudod régen van ez a refluxom". Szóval pompásan beköhögte a folyosót. Mi meg ivásközben beszívtuk. Eredmény: a múlt héten az irodai dolgozók 70% megpadlózott meg én és a family.(Én csak víz miatt jártam oda. Máshol vagyok, csak elég szar a csapi víz.)  És még akkor se akart elmenni teszteltetni magát mikor már volt négy beteg úgy parancsoltak rá, (hogy vagy elmegy vagy nem dolgozik többé ott. (persze pozitív lett.)

UI. Most épp beugrott egy video ahol egy afrikai tó szélén a vizet inni akaró gepárdot, milyen tempóban kapja el a krokodil és viszi be a vízbe (először megfojtani, majd megenni.) Pedig a gepárdnak is egész jó a reakció ideje. Szóval a szomjúság nagy úr. De veszélyes is.