( Elbandi | 2021. 03. 22., h – 20:21 )

annak erzed aminek akarod. :D de attol meg jobhopperkedes. "nincs fizuemeles? akkor szevasztok!", "nemjo a kornyezet? akkor keresek masikat!". ezt elore le lehet fektetni a szerzodesbe hogy ki, mikor, mennyi, hogyan, miert, stb. akkor nincs meglepetes meg varatlan igenyek. (jo a bebuko cegek valid, azt nem lehet elore latni). nade otszor belepelni ugyanabba a szarba?

eletunk 1/3-at meloval toljuk ha nem is csalad, de fontos a kornyezet (marmint nem ugy hogy van-e xbox meg csocso), nem mindegy hogy azert kapjuk a fizut mert dolgozunk, vagy azert dolgozunk mert fizut kapunk :)

mi is keresunk embert, de nem azert mert megrohadunk a melo alatt, hanem hogy az otleteinket meg tudjuk csinalni. jon az uj titan, neki 3-6 honap mire betanul hogy mi merre van, mire kell utni ha valami nemjo, stb. kozben mig tanitjuk a mi hatekonysagunk is csokken kicsivel, mert hiaba doksi meg wiki, nem olyan nyelvezettel irtuk le hogy elsore mindenkinek ertheto legyen, kell a mentoralas. aztan miutan beletanult meg dolgozott par honapot, jon a faszagyerek erzes, meg ide nekem a +50%-ot!, es dobbant ha megse kapja meg. kosz, de kosznem.