( BehringerZoltan | 2021. 03. 21., v – 13:59 )

> Minden gyógyszer nem megfelelő alkalmazás esetén gyakorlatilag méreg

Szándékosan érted félre! Én arról írok, h megfelelő alkalmazás esetén is méreg. 

> Ezek a halálesetek annyira speciálisak, hogy nem lehetett rá előre felkészülni, tesztelni

Akkor nem beszélhetnek a biztonságról, hanem ellenkezőleg a kockázatról kell beszélni és azt kell kihangsúlyozni! Ez történt? Nem! 
Ők gyártják a szert azzal az ígérettel, hogy védelmet fog hozni és nem halált. Ez az ő állításuk nekik kell ezt bizonyítani! Az a lovon való fordított ülés, h azzal jönnek, h nem lehet igazolni és mi ezt értsük meg! Akkor ne állítsák biztonságosnak! Ezzel már kimerítették a boszorkányság vétkét és megérdemlik a máglyát! 

Amikor a halálesetek történtek megpróbálták úgy elkenni a dolgot, hogy esetleg csak AstraZeneca adott ABV2856 jelű szállítási tételével lehet baj. Ilyenkor kap az ember a fejéhez! Te jó ég, érvényesen felmerülhet, h a legyártott vakcinatételek különböznek? Hirtelen nem tudom  eldönteni h mi a rosszabb: 1) ha halálos szérumot osztanak, mint biztonságost v. 2) ha az egyik széria jó a másik viszont halálos? 

> a veszélyeztetett kör az 55 év alatti nők

Kár h a március 11-én meghalt két olasz férfi erről nem tudott!

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210311/koronavirus-egyre-tobb-europ…

Március 16 kedd: Az AstraZeneca beoltásában az Európai Gyógyszerügynökség és az Egészségügyi Világszervezet ajánlása szerint tervez eljárni Magyarország, amelyek egyelőre nem találtak ok-okozati összefüggést az oltás után néhány ember esetében tapasztalt vérrögképződéssel - mondta Müller Cecília tisztifőorvos az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210316/magyarorszag-tovabbra-is-olt…

Itt egyértelműen az oltás fenntartásának indokaként az ok-okozati összefüggés hiányát jelöli meg. Ezt a hiány egy német kórház beszámolója pótolta pénteken, akik kimutatták az ok-okozati kapcsolatot. A formál logika alapján is le kellett volna állítani az oltásokat Cilikének! 

> komoly esélyes lennél egy Nobel-díjra

Kár személyeskedni! Nem tartok igényt Nobel-díjra, pont úgy leszarom, mint ahogy Science v. Nature-t. Nem kell a beteg világotok