( carlcolt | 2021. 03. 10., sze – 10:51 )

Azert az kemeny, hogy neked a tobbiek a "hulyek", mikozben a sajat prekoncepcioid igazolasara sorozatosan olyan forrasokat hozol, amik nem igazoljak a te allitasodat es nem invalidaljak a vitapartnereidet.

En elismerem, hogy vannak itt nalad joval hulyebbek. Kilvadival pl. 2 oda 2 vissza kommentben vegzunk is egymassal, pedig messze butabbnak tartom nalad pl., csak 2-2 komment utan mindketten meggyozodve otthagyjuk a topikot, hogy "itt akinek van esze, az nekem ad igazat.".

Nalad annyi a kulonbseg, hogy "faradhatatlanul" (most "vegre" kifaradtal) hozod a forrast ami szerinted igazolja a korabbi allitasaidat es/vagy invalidalja vitapartnered allitasat, sot, egyre tobb es tobb allitast generalsz, amik kozul van, amihez megfelelo forrast hozol, de az a ritkabb eset. :) Nehezen faradsz bele a golvonal tologatasaba, de gyakran elofordul, hogy egeszen maskepp ertelmezed vitapartnered allitasat, mint ahogy leirta.

Ennek kovetkezteben ezek a threadek veled a leghosszabbak, pont azert, mert nagyon megtanultad, hogy hogy tunjenek ertelmesnek a valaszaid. Ehhez kell skill, azt elismerem.

Meglepodtem amugy, hogy ilyen lassan ertem el ezt a szintet. Volt par flame-unk.