( Gyuszk | 2021. 03. 08., h – 17:07 )

"NEKED ugyanolyan"

Nem is mondtam ennek ellentmondót.

"az mondjuk megint érdekes, hogyha a fiókban van 1 iphoneod akkor miért vettél ezután egy androidos telefont. ha ugyanolyan, akkor miért nem volt jó az iphone? :D"

Mert a fiókos iphone egy régi modell: 2016 se, kevés tárhellyel és kicsi kijelzővel.

Vettem helyette 50 ruppóért egy olyan android telefont aminek kétszer akkora kijelzője, négyszer akkora akksija, négyszer akkora tárhelye van. A hasonló kvalitású iphone -ok ennek az árnak a triplájával mennek.

Mivel leirtam hogy telibe leszarom az úgynevezett ökoszisztémát, csak egyes appokat futtatok a telefonon, és helyben tárolok adatokat, nekem egyforma értéket képvisel az iphone meg az android, mert pl. egy wolt, simple, otp smart bank, revolut app pont ugyanúgy néz ki és ugyanazt csinálja majd.

Innentől kezdve irracionális lenne ugyanezért 150 ezret kiadni, amikor 50ért is megkaptam. Nekem nem fontos az apple logó, nem vagyok 16 éves kislány, a másik - másoknak fontos - dolgot meg már megbeszéltük.

Ebben az esetben épphogy értem és meg tudom fogalmazni az igényeimet, tudok eszközt választani, nem a BS meg érzelmek alapján döntök, és még ismerem is mindkettőt. Még azt az úgynevezett ököszisztémát is, mert a nejem MBA-t meg iphone -t is használ, és látom mit tud.