( RaptoR | 2021. 03. 07., v – 22:37 )

Eggyel utána pedig már úgy fogalmaztál, hogy "Mit csináljon, aki már odakerült? Oltsák be?" Annyi ökörséget láttam már a neten hasonló vitákban, hogy ekkor simán arra következtettem, hogy nem tudod mire való egy oltás. Nem értettem, hogy miért hozol fel ilyen nonszensz "érvet" bármilyen kontextusban az oltások hasznossága ellen.

Úgy tűnik, hogy a hosszabb viták vége felé egyszerűen nem tudunk úgy fogalmazni, hogy a másik fél egyértelműen megértse a mondanivalót, mert most hogy már definiáltad a kifejezést, kölcsönösen én is a szalmabáb-izélés nagymesterének tartalak, és ahogy fentebb láttam, _Franko_ is hasonlóan vélekedhet. :) No mindegy, amit lehetett, azt kitárgyaltuk, habár a nézőpontok nem közeledtek egymáshoz.

 

Mit szólnál, ha én azt írnám, hogy te konkrétan fizetést húzol azért, hogy told itt a vaxxer-propagandát?

Elszomorodnék egy picit, hogy a valóságban egy fillért sem kapok érte. Gyuribá se küldi a csekket, ha a kormány baromságait kritizálom, de Gates sem, ha az oltások mellet érvelek. Sőt, tipikus "az isten fizesse meg" szituációban vagyok, ugyanis a doktorrá avatáson megesketik az embert a "tudomány és igazság" szolgálatára, de bankszámlaszámot bezzeg nem kérnek, hogy majd oda küldjék az ezért járó tiszteletdíjat... Így marad az ingyenmunka. :)