( _Franko_ | 2021. 03. 06., szo – 18:34 )

Inkább az derült ki, hogy amikor rákérdeztem, hogy talán nincs-e olyan anyag, ami megöli magát a vírust, akkor adtál, egy kitérő választ, hogy hááátulajdonképpendeeee...

Nem volt az kitérő válasz.

Személyeskedésen kívül bármi arra a linkre, amit adtam az antitest tesztek fals negatív arányáról?

És az hogy befolyásol mit? Ettől elszabadult a járvány Ausztráliában?

Nem egészen, de amúgy freudi elszólás, hogy "már nem véd".

Nem, az influenza ilyen, a tavalyi oltás az idei törzsek ellen kevésbé véd. A tavalyelőtti még kevésbé. Mert soha meg se közelítette a közösségi immunitást az átoltottság, tehát van lehetősége mutálódni.

Te ezt direkt csinálod? Hogy terjedhetne, ha egyszer akit kezelek az el van zárva?

Próbálom lassan leírni: ha 100 emberből 80 embert megfertőz tünet nélkül, 15 embert enyhe tünetekkel, 5 ember súlyos tünetekkel és te ezt az 5 embert kezeled, akkor a többi 95 emberben nem terjed? Ők nem fertőznek? Bennük nem mutálódik?

Rezisztencia csak azután alakulhat ki, hogy a kezelést megkezdtük, előtte nem. Ha pedig megkezdtük, addig az illető karanténban van, tehát mást nem fertőzhet meg, a kezelést pedig addig folytatjuk, amíg a vírus el nem pusztul az utolsó szálig.

Ha rezisztencia alakul ki, akkor nem pusztul ki, ha pedig bármilyen véletlen okból átugrik egy másik gazdatestre és kijut, onnan ugrik az a gyógyszer, amit használtál. És erre bizony rengeteg példa van, mert nem lehet a legnagyobb fokú biohazard védelemmel dolgozni. Ennek a realitását te végiggondoltad?

https://en.wikipedia.org/wiki/Polio#History

Idéznék: "Small localized paralytic polio epidemics began to appear in Europe and the United States around 1900."

Nem volt járvány a XIX. század előtt.

Az első orvosi leírás meg 1789-es, az nem XIX. század.

Járványról kérdeztem, nem előfordulásról. Két teljesen külön dolog.