( TCH | 2021. 03. 06., szo – 18:21 )

Hát nem éppen, az derült ki, hogy fogalmad nincs az antivirális szerek működéséről.

Inkább az derült ki, hogy amikor rákérdeztem, hogy talán nincs-e olyan anyag, ami megöli magát a vírust, akkor adtál, egy kitérő választ, hogy hááátulajdonképpendeeee...

Milyen szerencse, hogy nem te vezeted az ausztráliai és az új-zélandi járványügyet: https://ourworldindata.org/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=tr…

Személyeskedésen kívül bármi arra a linkre, amit adtam az antitest tesztek fals negatív arányáról?

Ó, találtál egy darab gyártó egy oltását, ami már nem véd? Micsoda meglepetés.

Nem egészen, de amúgy freudi elszólás, hogy "már nem véd".

De hát pont nem pusztul ki a kezeléstől, mert a tünetmentesekben terjed és mutálódik, a tünetesekben is terjed és mutálódik, akkor kezded kezelni, amikor már súlyos tüneteket produkál. Hol pusztulna ki ettől a vírus, mutass rá kérlek.

Te ezt direkt csinálod? Hogy terjedhetne, ha egyszer akit kezelek az el van zárva? Szándékosan mosod össze az időt és a fázisokat, hogy azt a látszatod keltsd, mintha baromságot beszélnék. Rezisztencia csak azután alakulhat ki, hogy a kezelést megkezdtük, előtte nem. Ha pedig megkezdtük, addig az illető karanténban van, tehát mást nem fertőzhet meg, a kezelést pedig addig folytatjuk, amíg a vírus el nem pusztul az utolsó szálig.

Egyszerűen nincs írásos nyoma polio járványnak a XIX. század előtt, te találtál ilyet?

https://en.wikipedia.org/wiki/Polio#History

The effects of polio have been known since prehistory; Egyptian paintings and carvings depict otherwise healthy people with withered limbs, and children walking with canes at a young age.[144] The first clinical description was provided by the English physician Michael Underwood in 1789, where he refers to polio as "a debility of the lower extremities".

"Rajzos" nyoma van. Az első orvosi leírás meg 1789-es, az nem XIX. század. Még bővebben.