( TCH | 2021. 03. 06., szo – 17:36 )

Ez sok mindent megmagyaráz.

Jólmegaszontad.

Nem feltétlen, mert a kezelésnél beviszel valamit, amivel a vírus terjedési útvonalát és a szövődményeit előzöd meg vagy kezeled, nem pusztítod magát a vírust, az ugyanúgy ott van, fertőz, terjed, mert mire tüneteket okoz, addigra már milliárdnyi vírus lemásolódott a betegített gazdatestben, amire rátolod a gyógyszered, ami mondjuk blokkolja a vírus terjedését, akkor valamelyik mutáció ki tudja azt kerülni.

A vírusölő közvetlenül magát a vírust öli.

Szerintem annyi a baj, hogy nem vagy tisztában az alapvető biológiával, a sejtek működésével, a vírusok terjedésével és a gyógykezelésekkel. Azt javaslom, hogy kérdezz meg egy orvost vagy biológust, én meg szoktam tenni, ha kétségeim vannak.

Én? Én találtam épp fel az oltás-rezisztencia fogalmát, mert összekevertem az immunrendszer memóriáját a mikroorganizmusok vegyi anyagokra való ellenállásának kialakításával? Hát ööö...oké.

Ugye pont az a nehézség, hogy olyan anyagot kell találni, ami a gazdatestet nem betegíti meg jobban, mint a vírus maga, miközben a sejten belül valamilyen jelutat blokkol.

Nem feltétlenül. Hogy melyik sejtnek mi méreg, az változó. Az anaerob baktériumoknak az oxigén az, nekünk nem.

Fogalmazd át, ha szerinted ez nem azt jelenti, hogy összesen.

Ja, értem már mi a probléma, ez így tényleg félreérthető. Úgy értem, hogy simán elbújhatnak ekkora populációban ekkora csöndes fertőző rétegek, ha nincsenek tüneteik.

Aznap letesztelik, és utólag antitest tesztekkel is.

Na, ez a bullshit. Hogy tesztelnék le aznap, ha az első tünetekkel bíró ember, akit össze lehetne vele kapcsolni, az csak több nap múlva kezd tüneteket mutatni? (Hány napig is lappang et a dög?) Van egy ember, koronafertőzött, egy nap múlva már nem az, mert kiröhögte az immunrendszere, de összefertőzött X embert, akik további Y embert, mire egy tüneteket mutatott és letesztelték pozitívra. Utána végigmentek mindenkin, többek között emberünkön is, de nála már negatívat mutatott a teszt. Hány ilyen ember lehet?

Nem hülyék, bármennyire is próbálsz egy olyan szalmabábot felépíteni, ahol az epidemiológusok hülyék a szakmájukhoz, de te átlátsz a szitán.

Én ilyet nem állítottam, szóval, ha valami szalmabáb volt, akkor az ez a mondat volt részedről.

Azon kívül, hogy ezt eldöntötted és elkezdtél rettegni, mi a bizonyítékod erre?

A rám történő mutogatás mellett van esetleg valami cáfolatod is, ami bebizonyítja, hogy ha valakit félévente beoltanak valami ellen, akkor még évtizedekkel később sincsenek mellékhatásai a sorozatos oltásnak? Ez nem vitamininjekció.

Nem. Nem úgy működnek, hogy a vírust ölik. A vírus sejten belüli másolódását blokkolják. De ugye mivel utólag adod, azoknak, akik már tüneteket mutatnak, ezért a vírus már milliárdnyi másolatot hozott létre magából, milliónyi mutációval.

Mármint, hogy szerinted nincs olyan vegyi anyag, ami a vírusra káros?

Akkor hogy alakulnak ki a rezisztens vírusok és baktériumok? Elmondanád a saját elképzelésed?

Már elmondtam. Ha beadjuk a gyógyszert, de nem pusztítjuk ki teljesen a vírust, akkor van lehetősége ellenállást kifejleszteni.

Mert nem alakult ki soha ekkora világjárvány. Azért.

Az egy dolog, hogy ekkora világjárvány nem volt belőle, viszont cserébe volt kb. kétezer éve (ha nem több). Nem. Azért, mert a polio nem változik meg úgy, ahogy a korona, gondolom nem hajlamos annyira a mutációra.