( _Franko_ | 2021. 03. 06., szo – 17:08 )

Mármint nincs különbség abban, hogy két csoportra osztanak embereket és valamivel kezelik őket, meg aközött, hogy megkérdezik ki fáradt? Nekem ez elég vaskos metodológiai differenciának tűnik azért.

Ez sok mindent megmagyaráz.

Az oltásnál beviszel valamit a rendszerbe, amivel az immunrendszert felkészíted a vírus ellen és ha jön a vírus a szervezet ellenanyagot tud ellene termelni, míg a kezelésnél beviszel valamit, amivel a vírust magát pusztítod.

Nem feltétlen, mert a kezelésnél beviszel valamit, amivel a vírus terjedési útvonalát és a szövődményeit előzöd meg vagy kezeled, nem pusztítod magát a vírust, az ugyanúgy ott van, fertőz, terjed, mert mire tüneteket okoz, addigra már milliárdnyi vírus lemásolódott a betegített gazdatestben, amire rátolod a gyógyszered, ami mondjuk blokkolja a vírus terjedését, akkor valamelyik mutáció ki tudja azt kerülni.

Szerintem annyi a baj, hogy nem vagy tisztában az alapvető biológiával, a sejtek működésével, a vírusok terjedésével és a gyógykezelésekkel. Azt javaslom, hogy kérdezz meg egy orvost vagy biológust, én meg szoktam tenni, ha kétségeim vannak.

Egy túrót; vannak olyan anyagok, amire adott organizmus nem tud rezisztenssé válni, mert képtelenség. Szélsőséges és rossz példa: a kénsavra sem lesz sosem immunis a COVID.

Ugye pont az a nehézség, hogy olyan anyagot kell találni, ami a gazdatestet nem betegíti meg jobban, mint a vírus maga, miközben a sejten belül valamilyen jelutat blokkol.

Nem azt írtam, hogy összesen.

Hát, nézd, ez a mondat azt jelenti, hogy 50 millióból összesen 2000 tünetmentes: "50 milliós lakosságból 2000 tünetmentes COVID fertőzött nekem nem tűnik lehetetlennek."

Fogalmazd át, ha szerinted ez nem azt jelenti, hogy összesen.

Meggyógyulnak, mire letesztelik őket? A PCR tesztek csak azt mondják meg, hogy most fertőzött vagy-e, azt nem, hogy voltál-e. De az antigén teszt sem 100%, mert nem biztos, hogy valakinek a szervezete nem söpörte el egy nap alatt a fertőzést, úgy, hogy árkot röhögött köré, mérhető ellenanyag meg nem maradt utána.

Aznap letesztelik, és utólag antitest tesztekkel is. Nem hülyék, bármennyire is próbálsz egy olyan szalmabábot felépíteni, ahol az epidemiológusok hülyék a szakmájukhoz, de te átlátsz a szitán.

Ez a bibi, hogy itt nem fognak működni az oltások. Ha mindenkit félévente rommávakcinázol, akkor előbb utóbb abba fognak beledögleni, nem a COVID-ba.

Azon kívül, hogy ezt eldöntötted és elkezdtél rettegni, mi a bizonyítékod erre?

A vírusölőkkel? Azokkal a vírust állítom meg közvetlenül.

Nem. Nem úgy működnek, hogy a vírust ölik. A vírus sejten belüli másolódását blokkolják. De ugye mivel utólag adod, azoknak, akik már tüneteket mutatnak, ezért a vírus már milliárdnyi másolatot hozott létre magából, milliónyi mutációval.

Ha kezelem a beteget, akkor addig nem hagyom abba a kezelést, ameddig a vírus teljesen ki nem pusztult. Ennyi idő alatt nem alakul ki rezisztencia semmire se. És még mindig van olyan anyag, amire nem is tud kialakulni.

Akkor hogy alakulnak ki a rezisztens vírusok és baktériumok? Elmondanád a saját elképzelésed?

De nem is terjed és mutálódik úgy, mint a COVID. Oltásunk lassan 100 éve van rá, az emberek meg már vagy fél évszázada oda mászkálnak a bolygón, ahova akarnak. A polio mégis ugyanaz maradt. Nem is kell félvente új oltást kiadni rá és mindenkibe beleverni.

Mert nem alakult ki soha ekkora világjárvány. Azért.