( TCH | 2021. 03. 06., szo – 16:50 )

Bingó.

Mit bingó? A polio-ra jó, a COVID-ra nem. Mit bingó?

Remélem érzed, hogy a metodológiában nincs különbség...

Mármint nincs különbség abban, hogy két csoportra osztanak embereket és valamivel kezelik őket, meg aközött, hogy megkérdezik ki fáradt? Nekem ez elég vaskos metodológiai differenciának tűnik azért.

Same shit az oltással is.

Miben más ez, mint az oltás?

WTF? Kétszeresen is WTF? Az oltásnál beviszel valamit a rendszerbe, amivel az immunrendszert felkészíted a vírus ellen és ha jön a vírus a szervezet ellenanyagot tud ellene termelni, míg a kezelésnél beviszel valamit, amivel a vírust magát pusztítod. Ennek megfelelően az oltás esetén egy véletlen mutáció is elegendő ahhoz, hogy azok a részek megváltozzanak, ami alapján a szervezet felismerte a vírust, míg a vírusölőknél specifikusan a bevitt anyag ellen kell védekeznie a vírusnak. A kettő ég és föld, Makó és Jeruzsálem, alma és gőzmozdony; az egyiknél a szervezet reagál vagy sem a változásra, a másiknál a vírus... Ez hogy jött ki???

Mert nem kezelik ezzel a betegeket, ha kezelnék, akkor lenne rá idővel rezisztencia és lehet keresni új gyógyszer.

Egy túrót; vannak olyan anyagok, amire adott organizmus nem tud rezisztenssé válni, mert képtelenség. Szélsőséges és rossz példa: a kénsavra sem lesz sosem immunis a COVID.

Amúgy meg erről sincs széles tömegeken eredmény, hogy használna.

Pont ezért kéne erőltetni a kezeléseket. De azt valamiért nem tesszük.

Te írtad, szó szerint: "50 milliós lakosságból 2000 tünetmentes COVID fertőzött nekem nem tűnik lehetetlennek."

Nem azt írtam, hogy összesen.

Tehát tízezres csoportok alakulnak ki, akik nem adják tovább másoknak, és nem is alakul ki náluk 15 százalékban enyhe és 5 százalékban súlyos tünet? Ami miatt kontaktkutatás kapcsán kiderülne, hogy fertőzöttek és karanténba kell menniük? Ha van egy tünetes fertőzött, akit tesztelnek, akkor a kontaktokat is letesztelik és a kontaktok kontaktjait. Hova bújnak el ilyenkor a csendes fertőzöttek?

Meggyógyulnak, mire letesztelik őket? A PCR tesztek csak azt mondják meg, hogy most fertőzött vagy-e, azt nem, hogy voltál-e. De az antigén teszt sem 100%, mert nem biztos, hogy valakinek a szervezete nem söpörte el egy nap alatt a fertőzést, úgy, hogy árkot röhögött köré, mérhető ellenanyag meg nem maradt utána.

Na, pont ez a cél itt is.

Mind a két esetben megelőzhető oltással.

Ez a bibi, hogy itt nem fognak működni az oltások. Ha mindenkit félévente rommávakcinázol, akkor előbb utóbb abba fognak beledögleni, nem a COVID-ba.

Pedig tünetet kezelsz, a vírust nem állítod meg, se a mutációit, csak kezeled a szövődményeit. Pont, mint az influenzánál is, mert ott soha nem volt meg oltásból a közösségi immunitás.

A vírusölőkkel? Azokkal a vírust állítom meg közvetlenül.

Találkozik vele, mert kezeled a beteget.

Ha kezelem a beteget, akkor addig nem hagyom abba a kezelést, ameddig a vírus teljesen ki nem pusztult. Ennyi idő alatt nem alakul ki rezisztencia semmire se. És még mindig van olyan anyag, amire nem is tud kialakulni.

Ismerték, de a ritkán lakott világban soha nem okozott világméretű járványt, csak a XX. század elején, amikor már mindenki ment mindehova és sűrűn lakott városokban élt sok ember, a gyerekek meg óvodába és iskolába jártak.

De nem is terjed és mutálódik úgy, mint a COVID. Oltásunk lassan 100 éve van rá, az emberek meg már vagy fél évszázada oda mászkálnak a bolygón, ahova akarnak. A polio mégis ugyanaz maradt. Nem is kell félvente új oltást kiadni rá és mindenkibe beleverni.