( _Franko_ | 2021. 03. 06., szo – 15:59 )

Tehát: jó megoldás rá a vakcina.

Bingó.

Remélem érzed, hogy van egy kis különbség aközött, hogy egy kettéosztott embercsoport kezeletlen feléből 50% intenzívre került és meghalt és aközött, hogy egyesek panaszkodnak, hogy fáradtak. Remélem érzed.

Remélem érzed, hogy a metodológiában nincs különbség...

Az megvan, hogy a gyógyszerrezisztencia csak úgy alakulhat ki, hogy ha a vírus már találkozott a gyógyszerrel?

Same shit az oltással is.

Ergo, csak akkor fejlődhet ki egy gyógyszerre rezisztencia, ha valakit szarul kezeltek vele és nem irtották ki teljesen a betegséget.

Miben más ez, mint az oltás?

És az megvan, hogy ez nem is minden gyógyszerre áll meg? A thapsigarginra pl. nem alakulhat ki rezisztencia.

Mert nem kezelik ezzel a betegeket, ha kezelnék, akkor lenne rá idővel rezisztencia és lehet keresni új gyógyszer. Amúgy meg erről sincs széles tömegeken eredmény, hogy használna.

Honnan veszed, hogy összesen 2000 csendes terjesztő van?

Te írtad, szó szerint: "50 milliós lakosságból 2000 tünetmentes COVID fertőzött nekem nem tűnik lehetetlennek."

Mert ahol senki nem jönnek ki tünetek, ott sosem derül ki, hogy fertőzés volt. És 80% tünetmentesség és 15%-os enyhe tünetek mellett minden további nélkül kialakulhatnak ilyen csoportok.

Tehát tízezres csoportok alakulnak ki, akik nem adják tovább másoknak, és nem is alakul ki náluk 15 százalékban enyhe és 5 százalékban súlyos tünet? Ami miatt kontaktkutatás kapcsán kiderülne, hogy fertőzöttek és karanténba kell menniük? Ha van egy tünetes fertőzött, akit tesztelnek, akkor a kontaktokat is letesztelik és a kontaktok kontaktjait. Hova bújnak el ilyenkor a csendes fertőzöttek?

A járványos gyermekbénulásnál működnek a vakcinák, mert beoltottunk vele mindenkit és el van intézve a továbbiakban.

Na, pont ez a cél itt is.

Itt meg mindenkit lehetne újra és újra oltani. Ott meg tudod előzni, itt meg nem.

Mind a két esetben megelőzhető oltással.

És nem tünetet akarok kezelni, hanem a betegséget legyőzni. Te vagy az, akinek kalapács van a kezében és mindent szögnek nézel. Az influenza ellen sem értünk el semmit a vakcinával.

Pedig tünetet kezelsz, a vírust nem állítod meg, se a mutációit, csak kezeled a szövődményeit. Pont, mint az influenzánál is, mert ott soha nem volt meg oltásból a közösségi immunitás.

Na, arra befizetek, hogy kvázi véletlenszerűen pont úgy mutálódjon egy vírus, hogy rezisztenssé váljon egy anyagra, amivel nem is találkozott! Arra befizetek... Mindezt úgy, hogy vannak anyagok, amikre nem képes rezisztenciát kifejleszteni.

Találkozik vele, mert kezeled a beteget.

A polio-t??? Már az ókorban is ismerték... Szerinted akkor foglalkoztak ilyesmivel? Ez hogy jött ki?

Ismerték, de a ritkán lakott világban soha nem okozott világméretű járványt, csak a XX. század elején, amikor már mindenki ment mindehova és sűrűn lakott városokban élt sok ember, a gyerekek meg óvodába és iskolába jártak.