( TCH | 2021. 03. 06., szo – 14:40 )

Miért vannak tele a kórházak?

Ezt mire írtad és miért?

És? Akkor mi legyen? Tudom, gyógyítsuk meg, ne a megelőzéssel szarozzunk. A járványos gyermekbénulás esetén miért nem ez az elved? Mitől függ az nálad objektív szempontok szerint, hogy megelőzésképp oltás legyen vagy utólagos kezelés?

Kész... Hányszor írjam még le? A polio ellen nem kell félévente új vakcina és a polio ellen nem kell félévente oltani az embert! Ennyire nem érted?

Legalább az abstract részt olvasd el: "We estimated that 349 million (186–787) people (4% [3–9] of the global population) are at high risk of severe COVID-19 and would require hospital admission if infected (ranging from <1% of those younger than 20 years to approximately 20% of those aged 70 years or older)."

Ha mindenki elkapná, akkor lenne 350 millió súlyos szövődményekkel kórházi ápolásra szoruló beteg, a 20 alattiak 1 százaléka, 70 felettiek 20 százaléka, részletes táblázat a tanulmányban.

Elolvastam már az előbb, de ez megint csak az bizonyítja, hogy a kezeléseket kéne fejleszteni, hogy egyáltalán ne is kerüljön kórházba, mert a kezelés elsöpri a fertőzést, mielőtt komollyá válhatna.

Nem nagyon érted, hogy mi a halálozás és a rizikófaktor közötti különbség, ugye?

A jelek szerint te nem érted, hogy mi az összefüggés: az a rizikó, hogy kórházba kerül és megmurdel, de a kórházat a töredéke sem járta meg azoknak a számoknak, amikről itt írnak...kétmillió gyerek 16%-a az 320k gyerek; hol került ennyi gyerek a kórházba?