( TCH | 2021. 03. 06., szo – 13:06 )

Nem, nem szerintem. Hanem a mérések szerint.

Az izraeli mérések szerint pont nem. És az, hogy már most mondják, hogy félévente oltani kéne, az is azt bizonyítja, hogy nem működik.

Az szerinted van, hajlítod kicsit a valóságot, ezt-azt figyelmen kívül hagysz,

Ezt alátámaszthatnád valamivel, mert így nettó üres vádaskodás.

ezt-azt megszorzol tízzel, elosztasz tízzel...

A tízzel szorzást nem én csináltam, hanem nálunk jobban képzett járványügyi szakértők.

Más mozit nézhetünk, mert az izraeli esetben pont az a helyzet, hogy aki már két oltást kapott, ott jelentősen csökkent az ürített vírusok száma és nem betegedtek meg.

Minden bizonnyal, mert én ezt linkeltem: https://neokohn.hu/2021/02/08/elerhetetlen-a-nyajimmunitas-izraelben/

„Ha azt gondoltuk, hogy a vakcina első része után majd minden rendben lesz, tévedtünk” – mondta Alroy-Preis, és hangsúlyozta, az utóbbi hónapokban felfedezett koronavírus-törzsek másodjára is megfertőzhetik azokat, akik már korábban elkapták a vírust.

***

Nem lesz mindenkinek szövődménye, de jelentős számú embernek lesz és előre egyelőre nem tudható, hogy kinek lesz, és ha lesz, akkor miért lesz, csakúgy, ahogy a járványos gyermekbénulásnál se tudható, hogy ki lesz benne 100 emberből abban az 5 emberből álló körben, akiknek élethosszig súlyos szövődményeik lesznek.

#define jelentős számú
Mert eddig én azt látom, hogy szórványosan fordulnak elő olyan esetek, hogy súlyos szövődményei lesznek a betegségnek.

Amúgy, ha FUD a tényeken alapuló kutatási eredmények közlése, akkor amit te csinálsz, az mi?

Miféle "tényeken alapuló kutatási eredmények közlése"??? Milyen tények? Milyen kutatási eredmények? Egy 177-es csoport egyharmada "fáradtságra" panaszkodik, aminek könnyen lehet, hogy köze nincs a COVID-hoz és ez súlyos szövődmény? Na, ez a FUD. Eredmény nincs, kutatás van, meg panaszok vannak. Tönkreteheti a tüdőt? Minő meglepetés, hogy egy tüdőgyuszit okozó vírus tüdőt károsíthat. Az influenza is csinálhat tüdőgyulladást és az is tönkreteheti az ember tüdejét. Meg

Symptoms of long COVID are wide-ranging and include fatigue, fevers and shortness of breath, as well as neurological conditions such as anxiety and depression, and an inability to concentrate. They can appear weeks after a SARS-CoV-2 infection and linger for months.

csak mondom, hogy ezektől én évek óta szenvedek és köze nincs a koronához, ezt PTSD-nek, meg az abból eredő HPAAD-nek hívják, amit nem is csoda, ha sok ember összeszed a koronafertőzés után, ha figyelembevesszük a média irdatlan hisztériakeltését. Meghalt egy korona-pozitív 25-éves magyar fiatal Thaiföldön, motorbalesetben és ezt úgy kommunikálta le a média, hogy a 25 éves fiatal koronában halt meg. Most is megy a riogatás, hogy "egyre több" fiatal hal bele idehaza a koronavírusba, miközben 50 év alatt eddig összesen 451 ember halt bele 15765-ből. Így nem csoda, hogy annyira retteg az emberek egy része a COVID-tól, hogy traumatizálja, ha pozitív lesz.