( kikadff | 2021. 02. 28., v – 19:15 )

De. 2019-ben mindenhol arról beszéltek, hogy világgazdasági válság van a küszöbön. Még Orbán is erről beszélt, készítette fel a népet, hogy nehéz évek jönnek. Korona vírus még sehol. Érdekes, hogy a jelenlegi világgazdaság 10-15 évente válságba kerül, jön egy korrekció, aztán pörög tovább. Erre volt kilátás, készültek a világ vezetői rá.

Aztán nocsak lett egy korona vírus. Ebből egy nagy világjárvány, lockdown, harc, kutatunk, megmentünk. A gazdaság közben korrigált, megfűszerezve a lockdown okozta károkkal, de ezt mindenki benyelte, mert kormányaink a világjárvány ellen küzdenek. Nincsenek antiglobalista tüntetések, nincsenek sztrájkok, nincsenek megbukott kormányok, nincs kézzelfogható politikai átrendeződés, amik általában egy világgazdasági válságot követni szokott. Van helyette harcos kormányzat, vannak megmentők, van kuss, taps meg felelős viselkedés, meg aki kérdést tesz fel az mamagyilkos. A társadalom beszopta a műsort, önmagát fegyelmezi és alapvetően támogatja a politikai elitet, leszarja a gazdasági elitet, mert a világjárvány fontosabb. Nézz szét. KV semmitmondó blogok, oltáson pörgés, nehogy megroppanjon az eü (igaz eddig szinte mindenhol vegetáltatták a hős harcos kormányok az eü-t), rettegés és bizalom. Ki beszél ma arról, hogy gazdasági válság miért is van? Kuss! Világjárvány!

Félreértés ne essen, tudom hogy van koronavírus, temettem el hozzátartozómat (igaz rák miatt jóval többet). Egyszerűen ez a vírus fel van használva. Én meg hányok már tőle.

Mire számítok? 5 év múlva mindenki leszarja a koronát. Itt lesz velünk, lesznek ellene szezonális oltások, lesznek akik oltatják majd magukat, halni fognak meg benne. Pont mint az influenza. Együtt élünk majd vele.

Aztán a következő világgazdasági válságkor, 10-15 év múlva lesz majd egy új világjárvány. H4N8, Jogar-27, akármi. Akkor majd az a show megy, meg kell menteni a világot. Rendben, csináljátok, nyammogjátok. Csak engem hagyjatok békén.