( YleGreg | 2021. 02. 26., p – 16:15 )

Ezzel IMHO a legkockázatosabb utat választod.

Ugyanis a vírus az ereje teljében lévő, sportos, sörivő és vitaminevő embereket is ugyanúgy megfertőzi, max kevésbé esel ágynak. De a környezetedet szépen átfertőzöd míg az immunrendszered teszi a dolgát, mert kelleni fog neki egy-két hét mire végez a vírussal.

Én november-decemberben kaptam el a kovidot, a gyerek hozta haza az óvodából, és k.vára nem volt egy leányálom.

Pedig szedek vitamint, nincs semmi alap betegségem, erőm teljében vagyok, bár a sört nem szeretem.

Két hétig úgy éreztem mintha másnapos lennék, fejfájás, gyengeség, túl hangos szarra vagy villlanó fényre szinte migrén szerű fejfájás. Pedig sosem voltam fejfájós.

De tudod mi volt a legszarabb? Nem az ami velem történt.

Hanem az, hogy a szüleim akik 75-80 évesek egy szinttel alattunk laknak. He megfertőzöm pket, akkor... Nekik elég kevés az életbenmaradási esélyük, legalábbis Apámnak, akinél túlsúly, cukor, és szív gondok is vannak hát.... Mindez két óvodással súlyosbítva, akiket szintén karanténban kellett tartani.

Szóval ha beoltatod magad, ja, lehet hogy belehalsz, vagy mittudomén fájni fog az oltás, de ha nem, és elkapod, akkor lehet, hogy majd embert ölsz anélkül, hogy tudnál róla.

Jelenleg hosszú távú tesztek nincsenek az oltás hatásáról, de ha ettől parázol, akkor válaszd a hagyományosat, annak a technológiája már 50+ éve ugyanaz, működik, és még a nyuggerek sem változtak tőle gyíkká, pedig volt már rá elég idejük.

A DNS firkálós beadása után kevésbé dolgoztatja meg a szervezetet, magyarul kényelmesebb, emiatt az öregeknek ez jobb választás lehet. Ennyi.