( Gyuszk | 2021. 02. 24., sze – 15:53 )

"Meg annyit tennek hozza, hogy manapsag az is nagy divat, hogy nepszerusitik a "gyerek helyett kutya" eletstilust; ez szinten a nyugati ember reprodukcios ratajanak csokkenteset iranyozza"

Azt gondolod hogy vannak valakik akik reggel bemennek a melóba és ilyeneket találnak ki és hajtanai végre? Komolyan? :)

Nem egy malomban evezünk az látszik. Kérdezd meg a kutyásokat, macskásokat, lovasokat, vidéki álalttenyésztőket, akik tisztelik az állataikat. Úgy gondolom hogy van az az állatkinzási kategória, és sajnos néhány primitiv "emberi lény" szórakozásból vagy butaságból végre is hajtja őket, amiért már elzárás kellene hogy járjon. Jelenleg azért nincs nagy visszatartó ereje a jogszabályoknak, mert ami van is, azt sem igen szabják ki. Rendszeres a felfüggesztett pár hónap börtön, vagy a kicsi pénzbüntetés.

Attól hogy az ember háziasitotta a kutyát és fedelet rak a feje fölé meg ételt, az nem jogositja fel arra hogy kinozza.

És a te esetedben sem értem, hogy ha arról beszélünk, hogy alul büntetik az állatkinzást, máris azzal jössz, hogy a buta elfajult nyugati hülye emberek inkább kutyáznak, mint babáznának.

Ha ez véletlenül valamilyen szinten igy is van, a megfelelő válasz erre nem az állatkinzás támogatása vagy a szigoritás elitélése, hanem a gyerekvállalást kellene vonzóbbá tenni.

Menjél már a hülyeségeddel máshova...