( asch | 2021. 02. 24., sze – 10:00 )

Mint az közismert, a globalista ágenda része az, hogy az egészséges élelmiszerhez jutás lehetőségét megnehezítsék. A globális felmelegedésre hivatkozva meg fogják növelni a hús adóját (hasonlóan a CO2 kvótákhoz), és helyette műhúst fogunk kapni. Mivel ez alól simán ki lehetne bújni házi állattartással, ezért ezzel párhuzamosan azt is nehezíteniük kell. (Forrás: nézzetek frissebb Gates videókat, újra elővette a klímaváltozás témát, és a húsevést támadja.)

"Egyetért-e azzal, hogy a hatóságok minden rendelkezésre álló eszközzel, szigorúan lépjenek fel a nem megfelelő állattartás ellen?"

Ki fogja megállapítani, hogy mi a nem megfelelő állattartás? Azok, akik betiltották a görbe uborkát? Akik korlátozták, hogy hány fának szabad lenni - darabra - egy legelőn, hogy ezáltal a magyar éghajlaton nem lehet ideális körülményt teremteni az állatok számára az EU szabványoknak megfelelő módon?

Véleményem szerint nem szabad több hatalmat adni globális szervezeteknek, sőt már a mostani is túlzás.

Persze egyetértenék, szerintem sem szabad feleslegesen kínozni az állatokat. De végül minden ilyen szabályozás ellenünk fog fordulni. Ha akarják úgy állítják be a szabályokat, hogy házi körülmények között lehetetlen legyen állatot tartani. És aki nem milliárdos, az nem fog egészséges húshoz jutni. A közjó érdekében természetesen.