( blr | 2021. 02. 21., v – 11:45 )

Onnan tudom, hogy regisztráltam, hogy számos levelet kaptam már arra az e-mail címre, amivel regisztráltam. 

Én is regisztráltam. Lófaszt sem kaptam. Apám sem, anyám sem. Az ismerőseim közül senki sem. Ja, hogy Rogánnak is meg kellett volna adni az adataimat? Feltétel volt? Nem. Nem azt pofáztad eddig, hogy az embereknek az a gondja, hogy nem tudnak értelmezni egy regisztrációs folyamatot? Én tudtam. Nem kellett a másodikat bepipálnom a regisztrációhoz. Szóval, akkor hogy is van ez a visszajelzés?

Mi az, hogy a hozzá kapcsolat adatok helyesek-e? A TAJ-t kellett megadni.

Most felteszek egy hülye kérdést: mi van, ha elírtam a TAJ-számom? Semmi ellenőrzés a regisztrációkor. Honnan derül ki bárki számára? (Mellesleg ez volt a kiinduló kérdésem, hogy ez miért jó, de hülye vagy hozzá, hogy megértsd, vagy valamilyen érdeked fűződik ahhoz, hogy ezt a szar rendszert védd.)

A háziorvos központilag kapja a listát. Mit nem értesz? Meg mit nem ért az orvosod?

A háziorvos arról kap listát, kit olt(at)hat be. Bárki rajta lehet, ismeretlen döntési mechanizmusok alapján – feltéve, hogy nem veszett el a regisztrációja (ellenőrizhetetlen), és hogy helyesen dolgozta fel valaki az adatokat (ellenőrizhetetlen). Hiába gondolja úgy egy háziorvos, hogy valakit be kellene oltani az általa ismert adatok alapján, nem tud utánanézni, mi történt, ha nem kapja meg az illető nevét a listán.

Te óbégatsz és bizonyos, gyengébb képességű / lustább orvosok. Jaj, hát neki most el kell mennie a vakcináért?!? El bazmeg. Ez a dolgod. Nem az, hogy rendelési időben kujtorogj a ki a fasz nem tudja merre, arra hivatkozva, hogy "betegnél vagyok". Nagyon ki van ebben az országban nyílva a csipája egyeseknek. Köztük jó pár kamus orvosnak.

A kérdés még mindig az: miért nem ellenőrizhetők a regisztrációs adatok? Nem érdekel semmi más, az, hogy ki mit óbégat, és te miket képzelsz mások értelmi képességéről.

Hidd el, ha ezt a rengeteg felesleges, a kérdés szempontjából (is) lényegtelen baromságot nem böfögnéd ide rendszeresen terelésként, sokkal kevesebben gondolnának egy oltári nagy fasznak.