( PestiSrac | 2021. 02. 18., cs – 11:13 )

igy van, ez a lényeg. ha valaki jelentkezik, jo esellyel kasztingoljuk egy meetupon (ha ertelmes temat tud hozni), mert az egy tet nelkulibb kozeg. egy konfra visznt mar csak olyat rakunk be, akit mar lattunk, probaltunk, jo pontszamot kapott. viszont a lanyokra kulon figyelmet szentelunk, ez nekunk kuldetes. nem azert csinaljuk, mint a politikaban, hogy a noi valasztok miatt kell egy noi miniszter is. azert mi ezt fontosnak gondoljuk.

olyan ez mint egy fesztival, de dontod el, kiket raksz a szinpadra. ha prederalod hiphop-ot, akkor felulreprezentalhatod oket. a szempont tok mindegy, lehet gazdasagi, arculati, szemelyes vagy egyeb. ott sem az van h valasztani kell egy black metal csapat es egy dj kozott. nem, te dontsz, melyiket preferalod, az egyiket meg sem keresed.

a kvotaba pedig ne gondj bele tul sokat.  ez pl a kozel 1000 fos hwsw termekfejlezstesi konfnal csinaljuk, ahol 80-90 eloado van. arra torekszunk, hogy 18-20%-a az eloadoknak lany/holgy legyen. a konf is sokkal uditobb, ha szinpadon nem csak 95%-ban ferfiak allnak.