( bucko | 2021. 01. 24., v – 10:55 )

Hasonlóan az előzőhöz, értő summázata a hozzánemértésnek. ;)

Pedig több ezer terméket sikerült úgy eladni, hogy az usb egyetlen hiba nélkül működik. A hibás errata (?) ellenére semilyen hibát nem sikerült kifogni. A kódgenerátor az határeset: Kell annyira érteni hozzá, hogy ne dőljél be minden marketing bullshitnek. ;)

Ez olyan jelenség, mint a könyvelés. :-D Láttam már olyat, amikor a jó könyvelők rossz programmal is tökéletesen könyveltek. Meg olyat, amikor a szuper könyvelőprogrammal rosszul. A titok: Ha könyvelsz, akkor főként a könyveléshez kell érteni!

Ha az errata és annak a teljessége lenne a mértékadó, akkor nem vennének az emberek Intel processzort. (Meg mást sem.) Nem használnának se Win, se linux rendszereket, hiszen állandóan jönnek a biztonsági (és egyéb) frissítések. Vagyis azt megelőzően szar volt. Persze utána is az.

Van aki meg használja. ;)

Egy MCU válaszatása lehet a magánügyed. Ugyanakkor - hála az Intel jó pozíciójának - az egész világon lenyomják az előfizetők torkán a hibás Intel Puma 6 és Puma 7 SOC alapú kábelmodemeket. (pl. UPC Connect Box - amit a Voda ugyanolyan belsejű eszközre cserél) Azt is mondhatjuk, hogy manapság tökmindegy, ha valami hibás.