( uid_18385 | 2021. 01. 23., szo – 22:07 )

Mert a szurkeseg jele hogy nem modosithatod. :) Nem sajnos nincs semmi egyszeru kapcsolo a wlan-t tudom csak kapcsolni oldalt a kis kapcsoloval.
Ujra olvastam a huvely manualt de sajnos kell  superadmin. A reboot mar megvolt reggel amikor elsokorben a helpdeskel beszeltem,  Persze mindnekeppen ott leszek amikor a kisgyerek gyur majd rajta, mert mar most latom, hogy jo moka lesz. :) Amugy nem pejorativ ertelmben ertem hogy kisgyerek, csak igy adta ki amikor irtam a postot, amugy tolem joval fiatalabb szoval lehet ez is. :)

En nem azzal akarok belepni mert az eszkozon levo user/pass semmire nem valo :D Viszont azt is sejtem hogy nem akarja majd mutogatni a superuser belepesi adatokat. Mert amikor szerelt rakerdeztem konkretan hogy oda adje e? es azt mondta hogy ott van az eszkoz aljan, es tudok vele modositgatni ha akarok, Amugy majd menni fog a whireshark. :D
Hugomek holnap hoznak egy teszt routert megnezem azzal is hogy mi a helyzet. De azzal sem fog menni a PPPOE. Hetfon kiderul.. remelem :)