( dyra | 2021. 01. 23., szo – 17:40 )

Szerkesztve: 2021. 01. 23., szo – 17:43

Ez lenne a normális. Rossz nézni, hogy a cégek miként építenek lassan olyan bunkereket ahonnan ha baj van lassan se ki se be. Céges policy hegyek stb.. AD Windows tonna IT-es szakember stb..

KB elengedném az egészet a francba. Használjon amit akar és virtuális desktopokkal vagy más webszerű módszerekkel oldatnám meg a biztonsági dolgokat. Persze a melóhelyen valamennyire szűrném a netet de az klienstől független (pornó nem menjen már azért).

Ezek az agyonszabályzott fostalicskak informatikai rendszerek egyszerűen szörnyűek. Az egyik cég ahova bedolgozom gépet is biztosít. Kapok egy Windows 10-et van rajta egy office 365 egy chorme egy edge, egy SAP és csók. Az SCCM-ből tudok telepíteni pl 7zip-et vagy Acrobat readert ha kell.

Na szóval használhatatlan munkára. Persze aki regeltől estig SAP-ban él neki jó. De aki egy kicsit próbálna kretívkodni annak kb erre semmi lehetősége nincs.

Fútószalagos gyárimelósok lettek az emberek. Annyira f*sza a mai IT. Ha most kellene pályát választani biztos nem kezdenék hozzá. Zsigerből rühellem ezt a rahedli megkötést.

Persze kinek jók ezek a rendszerek? Hát a nagy IT monstrumoknak. Szóval tolva is van rendesen. Már ezért a kommentért is kapom hamarosan a "hülye vagy nem értesz hozzá" Gizike ne telepítsen magának semmit típusú okfejtéseket.