( csortu | 2021. 01. 22., p – 12:23 )

Azért abból a 10 kategóriából több is erősen kérdőjeles szerintem. #2 The Persistent Debate Troll szerintem nem troll, pl egy erősen véleményes témában ő csak az az oldal, aki nem a te véleményedet képviseli, mert ha mégis, akkor ugye ő a véleményét adatokkal alátámasztó jófiú.

#5 SZVSZ a Blabbermouth inkább a "szófosás" kategória, mint a titkok kifecsegéséé. Amúgy igen, én is szeretném, ha mindenki két mondatban össze tudná foglalni a mondandóját, de általában nekem se sikerül.

#8 The Exaggeration Troll - A túlzás az egy teljesen valid eszköz egy vitában, néha csak így lehet egy szélsőséges álláspont abszurditását demózni.

Kicsit az a bajom, hogy ha mindenkit letrollozunk, aki nem pont a mi vonalunkat képviseli egy vitában, akkor ugyanúgy bezáródunk a buborékunkba, mint amikor letiltogatjuk az ismerősök közül a nemPC megszólalókat. Osztán ha a téma valamilyen külső megmérettetésben vesz részt (pl választás vagy állásintejú), akkor meg csak pislogunk, hogy ha nem az általunk is képviselt egyedül helyes álláspont lesz a nyerő.