( Pene | 2021. 01. 19., k – 13:41 )

Szerkesztve: 2021. 01. 19., k – 13:43

nem gondoltam volna, hogy ebből a "trollkodjuk a trollokat" hozzáállásból bármi jó kisül, de tévedtem. az irány jó, a kérdések nem rosszak, a mennyisége szvsz kevés :)

"GJ: Egyéb munka, amiből nem feltétlenül van bevételed. Önkéntersségre gondolok. Civil szervezetekbern való aktív közreműködés stb. A szervet ne nevezd meg, csak esetleg azt említsd meg mivel foglalkozik.

Gelei: Mostanában sajnos elég kevés, utoljára a GDPR bevezetés körül mentem szakérteni 8-10 szervezethez, de ezek ilyen pár alkalmas tanácsadások voltak. Régebben egy informatikus diákszervezetet vezettem, az menő volt. Kéne valamit csinálni megint."

ha bárkit érdekel, akár téged is gelei, elég sok és sokféle civil szervezet keres fejlesztőket manapság. jellemzően faék egyszerűségű webes technológiákról van szó (CMS oldal karbantartás, minimális programozás/átalakítás stb.), de sok projekt van ötlet vagy inkubációs fázisban is, ahol más is szóba jön (lájtos mobilapptól kezdve infra karbantartásig). ha érdekel ilyesmi, pingelj nyugodtan (mindenféle elköteleződés nélkül). illetve mostanában páran azon gondolkozunk, hogy megpróbálunk a már létező, de szétszórt igények és megvalósítók között valamiféle hidat, kapcsolatrendszert építeni. ha 1-2 projektet már előrébb tudunk mozdítani, az is eredmény, ha meg el tudunk indítani ennél egy fokkal komolyabb csapatot, az még jobb.

a "legviccesebb" az egészben, hogy ezt a honlapot sem kell elhagyni, hogy valaki önkénteskedhessen. ha nem tévedek, nevergone is hasonló konstrukcióban dolgozik azon, hogy ez a felület minél jobban kielégítse az igényeket. ide is bizonyára be lehetne kapcsolódni :)