( gentoojedi | 2021. 01. 17., v – 01:29 )

Kedves hajbi!

Kicsit off. Mivel nem akarom az anomáliás topikomat szétoffolni, mert az egy komoly az a szál, ezért úgy gondoltam ez jó lesz. Poleszt nem vesszük komolyan a slackware meg már egy ideje szar.

A régigépkidobással kapcsolatban jutott eszembe valami. Nosztalgiázzunk?

Ismered Gömör Gézát? Nem személyesen, hanem tudod-e ki ő? Egy nyugdíjazott telefonműszerész, meg mechanikai műszerész. Ő csinálja többek között a szétszedtem.hu-t

Régebben javítási céllal szedett szét cuccokat, de újabban csak szétszedi, esetleg felhasználja az alkatrészeket máshova. Sajnos, ahogy öregszik egyre kevésbé jófej.

Nekem küldi a hírleveleket, mert feliratkoztam. Egyszer kapok egy olyan hírlevelet, amiben kibelez egy egész jó videomagnót, de az hagyján. Azt a videót egy sony négyfejes régebbí típusú és egy szintén régebbi hifi stereo panasonic video mellől vette ki. Azonnal írtam neki, bármit tervez a másik két videóval ne tegye! adja Nekem, adok érte valamit. Közölte, hogy fáziskésé van, mert amiket blogol, azokat már általában évekkel ezelőtt szétbontotta. Meg amúgy is hibás cuccok voltak és irigy. Nem ad semmit pénzért se, mert neki az macera a posta meg cipelni. Mondtam Neki elmegyek érte, azt mondta az is macera, nem szerei, ha látogatják, mert már minden apróság zavarja. Tuti akkor mennek, hozzá, amikor ül a budin, meg ilyenek.

Olyan mérges lettem! Én, aki fut az ilyen videómagnók után, mert digitalizálok. Legyártatom kemény pénzekért a fogaskereket meg a görgőt és van aki meggyilkolja ezeket a cuccokat.

Annyira ideges lettem, hogy életembe először megfenyegettem egy nyugdíjast. Na jó, azért nem olyan durván, mint itt nyomom, de óvatosan jeleztem Neki, hogy rosszfej és egyszer valaki megveri az utcán, mert tuti másokat is zavar.

Képzeld ez az állat kinyírt egy már múzeálisnak számító hibátlanul működő fakávás videoton televíziót és ezt leírta, lefotózta és le is videózta. Itt a gaztett: https://www.youtube.com/watch?v=0PfdSwaGeM0&feature=emb_logo

Itt meg a komplett cikk: http://www.szetszedtem.hu/740infracolor2000/ts5327sp.htm