( hajbazer | 2021. 01. 15., p – 19:59 )

Youtube premium és nincs reklámod. Ha nem akarsz fizetni érte akkor meg rpi és pihole, nagyját szűri de kb örökös harc van a google és a pi-hole fejlesztők között, van hogy hetekig nincs reklám, van hogy hetekig van.

NewPipe és Youtube Vanced, amiknél egyáltalán nincs reklám és Google fiók sem kell hozzájuk.

Újrahasznosítható anyagokból készül és kiadták egy olyan cégnak akik hivatalosan újrahasznosítással foglalkoznak és átb.ták őket.

Helyesen tették. Ugyanis, működő telefnokról volt szó, amiket nettó pazarlás és bruttó környezetszennyezés anyagszinten újrahasznosítani. Pláne, hogy az új okostelefonok is igencsak környezetbarát™ és etikus™ módon készülnek.

Ha te elviszed a szelektív hulladékgyűjtőbe az újrahasznosításra szánt cuccodat és más eladja akkor a te vagy a hibás.

Ha más eladja, az azt jelenti, hogy a piacon van olyan szereplő, akinek az nem hulladék, hanem hasznos dolog. Én pedig örülni fogok neki, hogy talált vevőt annak, ami nekem már nem kellett.

ezért viszont nem a gyártó a hibás hanem a hülye aki 2-3 évente locsolja a pénzt a gyártóra hogy utána 2-3 év múlva ezt újra megtehesse

De igen, a gyártó is hibás, az arroganciájával. Egy tapicskoló birka a készülékvásárláskor is tapicskoló birka. Azért pedig nem csak a birkák a hibásak, hogy beállnak a sorba, hogy megkopasszák őket. Az is ugyanúgy hibás, aki megkopasztja őket. Pláne, hogy évek óta centire pontos profilokat építenek róluk multiék, hogy még hatásosabban tereljék be őket marketing-erőszakkal a birkasorba.

cserébe kap egy picit reszelt kamerát meg lepkefingnyi plusz teljesítményt.

Vagy sokkal jobb kamerát és sokkal jobb teljesítményt, sokkal több felhasználói szabadsággal.