( hunluki | 2021. 01. 15., p – 17:27 )

Youtube premium és nincs reklámod. Ha nem akarsz fizetni érte akkor meg rpi és pihole, nagyját szűri de kb örökös harc van a google és a pi-hole fejlesztők között, van hogy hetekig nincs reklám, van hogy hetekig van.

Újrahasznosítható anyagokból készül és kiadták egy olyan cégnak akik hivatalosan újrahasznosítással foglalkoznak és átb.ták őket. Szóval vonjuk le a logikus következtetést: Ha te elviszed a szelektív hulladékgyűjtőbe az újrahasznosításra szánt cuccodat és más eladja akkor a te vagy a hibás. Értem.

Harmadik pontra: Mutass kérlek nekem más gyártótól olyan telefont amit mindenféle mókolás nélkül hivatalosan tud használni a mancika típusú user is és nem egy appokat kiléptető szanaszét hekkelt romos valami.

Elsőre azt írtad hogy 10 éves támogatás kell, írtam egy olyat ami jelenleg 9 éves és jövőre is használható lesz általános dolgokra ráadásul hivatalosan gyártói támogatás mellett. Jelenleg az alma ezen a téren fényévekkel a konkurencia előtt van. A hekkelgetés meg szép és jó, de kb a userek elenyésző része fog foglalkozni vele, ezért viszont nem a gyártó a hibás hanem a hülye aki 2-3 évente locsolja a pénzt a gyártóra hogy utána 2-3 év múlva ezt újra megtehesse, cserébe kap egy picit reszelt kamerát meg lepkefingnyi plusz teljesítményt.