( falu | 2021. 01. 11., h – 18:55 )

Ez azért nagyon merész húzás volt. Úgy látszik csak a liberális véleményeknek van helyük a közösségi médiában. Úgy halgattatnak el nekik nem tetsző véleményket, ahogy csak akarnak. Szomorú. Olyan világban élünk sajnos, hogy ha valakire rásütik a gyűlöletkeltő, rasszista, náci bélyeget az onnantól kedzve nem számít.

Tom Morello szerint a náci életek nem számítanak: https://i.imgur.com/vFMhkHSl.png

Van-e joga egy embernek így itélkeznie egy másik felett? Tom Morellonak van joga bárkiről azt állítani, hogy náci? Nem az a demokrácia, ahol minden vélemény számít.

Nálam most telt be a pohár. Tudom, hogy csak egy csepp vagyok a tengerben, de innentől kezdve szép lassan át fogok térni alternatív megoldásokra.

Elon Musk pl a Signalt ajánlja: https://twitter.com/elonmusk/status/1347165127036977153

De egyébként rohadt jól kitatlálták ezek a tech multik. Brutálisan függünk a szolgálatásaiktól. Ott tartunk, hogy akinek nincs Facebook fiókja az nem is létezik. A Google a termérdek ingyenes alkalmazásával, Androidjával, Play Áruházával láncolja magához az ügyfeleit. Ezekért pedig úgy fizetünk, hogy észre sem vesszük. Fizetünk az adatainkkal, preferenciáinkkal, szokásainkkal.

Ha meg esetleg felébrendél, akkor megtesznek mindent, hogy a lehető legjobban fájjon.

Ez komolyabb függőség mint a drog.

Amúgy meg mindenkinek tisztának kellene lennie, hogy a média a negyedik hatalmi ág.

Vilégméretű háború van, csak most más fegyverekkel vívják a csatákat mint eddig.