( gee | 2021. 01. 08., p – 22:14 )

Rohadtul nem. Mivel akkor dönthetnék úgy hogy nem megyek vendégségbe az illetőhöz. Azonban a szolgálatok által szponzorált (és így verseny nélküli) közösségi oldalak mindent és mindenkit tönkretették, aki alternatívát kínált.

Azt ne mondd már, hogy a twitter annyira tönkretette az USA teljes állami szektorát, hogy nem tudja az állam kifizetni egy weboldal fenntartását, ahová Trump bármikor kiírhatná az éppen aktuális gondolatait!

Ha próbálsz indítani egy olyan közösségi oldalt vagy böngésző plugint, ahol szólásszabadság van, akkor beperelnek, tönkretesznek. Ha téged nem tudnak, akkor a szolgáltatót, aki a netedet adja, ha azt se sikerül, akkor a gépeket ahonnan kapod, azt keresik meg. De előfordult többször hogy a domain regisztrátort támadták meg és nem regisztráltak domain-t/visszavették a támadások után. Utána jönnek a fizetési szolgáltatók, nem lehet bankkártyával, PayPal-al fizetni, stb..

Értem. Tehát ha bejegyezték volna a potus.gov weboldalt, akkor a twitter beperelte volna az államot, meg a szolgáltatót és a .gov domain regisztrátora törölte volna a domaint. Sőt, a Paypal valahogy megakadályozta volna, hogy az államkincstár folyósítsa a költségeket.

Hát persze.