( Charybdis | 2020. 12. 09., sze – 10:58 )

Feladó: Gyopár | DNS Hungary
Date: 2020. dec. 9., SZ, 10:58
Subject: Az Ön domain neve
To: ...

Tisztelt Uram/Asszonyom!

Tájékoztatni szeretnénk Önt arról, hogy regisztrációs kérelmet kaptunk a dnshungary.eu domain névre vonatkozóan. Rendszerünkben azt látjuk, hogy Ön a dnshungary.com domain név tulajdonosa. Lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy regisztrálja a dnshungary.eu domain nevet magának.

Ha egy harmadik fél regisztrálja a domain nevet, ennek messzemenő következményei lehetnek. Ez magában foglalhatja a keresőmotorok összezavarodását vagy az Ön hírnevének károsodását.

Mindenesetre elutasíthatjuk a harmadik felet, és átirányíthatjuk a dnshungary.eu domain nevet a jelenlegi dnshungary.com domain névre.

Alapvetően a domain név első választási lehetőségét Ön kapja meg. Ezzel elkerülhetőek a jövőbeni lehetséges problémák.

Tíz évre regisztrálhatjuk Önnek a domain nevet. Domain nevét nem csak regisztráljuk erre az időszakra, hanem védjük is. Az ár évi 99999999 Ft. Az egyszeri teljes ár 999999990 Ft (ÁFA nélkül). Sajnos az éves fizetés nem lehetséges.

Szeretné regisztrálni a domain nevet saját szervezete számára? Kérjük, válaszoljon erre az e-mailre nevével, címével és adóazonosítója megadásával az e-mail kézhezvételét követő 48 órán belül.

Ha rendelkezünk az Ön engedélyével, elutasítjuk a harmadik felet, és regisztráljuk az Ön számára a domain nevet.

Tisztelettel,

Gyopár Havasi
DNS Hungary