( Hevi | 2020. 12. 04., p – 01:07 )

Szerkesztve: 2020. 12. 04., p – 01:31

Azóta se lett jobb. Az "accept all" a default sok helyen, aztán kattintgathatsz ha mégse akarsz követve lenni. Naponta akár több tucatszor. És még akkor is, ha esetleg "szabályozni" akarod a követés mértékét, az "accept all" (vagy ekvivalens) van kiemelve, nem a "deny all".

Ezt nem tudom melyik bürokrata barom találta így ki brüsszelben (már csak emiatt is megérdemlik a nemecsekelést), de hogy ez az egész baromság az EU inkompetenciáját bizonyítja, az tény.

Azt várom, hogy mikor vonják már vissza ezt az állatságot, mert komolyan felbasz idegileg, hogy vagy le kell okéznom valamit amit nem akarok (követés), vagy kattinthatok 2+ esetleg 10+-t, ha a cookie plugin miatt nincs lehetőség "deny all"-ra, mielőtt megnézhetném a tartalmat, főleg ha az a fos popup fullscreen (webdevek tudják: ha ~2+ mp. a felhasználó kattintása és a tartalom megjelenése közt, akkor tovább áll, abból nincs konverzió).

Az inkompetens EU évekre tönkretette a böngészési élményemet. A böngészőválasztó mittudoménmicsodán még nevettem. Talán még támogattam is picit. Az legalább csak egyszer kérdezett, nem minden egyes kibaszott alkalommal. Ezen nem tudok nevetni és ezt nem tudom támogatni.

A töketlen EU visszarepített minket a ~20 évvel ezelőtti web világába. Nesze neked innováció.

Utálom, gyűlölöm és remélem az, aki ezt kitalálta a pokolban, cookie policyket kattintgatva fog elrohadni.

Töketlen, semmirekellő bagázs a látszat, de irgalmatlanul kontraproduktív rendelkezéseikkel.

Rohadjon meg az összes, akinek köze volt ehhez.