( batyu | 2020. 12. 02., sze – 10:51 )

Ez a logout téma érdekes, nem találkoztam vele, talán egyszer vagy kétszer volt olyan, hogy kilépésnél lehalt az elmúlt évben.

Mi a baj a shortcutok editálásával? Van felpakolva nálam néhány app, ami nem system, pár kattintással szoktam nekik shortutot csinálni, nem tapasztaltam problémát.

Kmailt tényleg nem triviális belőni :D  De ha sikerül, akkor teszi a dolgát, évekig használtam több imap és google fiókkal. Arra viszont jól emlékszem, hogy anno elég hard volt belőni, vagy két napig futottam neki újra meg újra.

Kwallet: az unlocked wallethez csak az fér hozzá, aminek amúgy van joga hozzáférni a wallethez, csak ezesetben nem kell unlockot kérnie. A kwalletmanagerben visszavonhatod, ha olyan engedélyt találsz amit nem szeretnél mégsem. Az első használatkor pedig rákérdez, hogy csak egyszer vagy mindig kapjon-e hozzáférést, ha ott mindigre kattintottál, akkor onnantól a nyitott wallethez nem fog jelszót kérni, csak ha nincs nyitva. A csak egyszer esetében meg kérdezni fog mindig, hogy engeded-e a wallethez hozzáférni, és ha még nyitva sincs, akkor meg még jelszót is kér.  Ha nem így működik nálad, az para :)