( batyu | 2020. 12. 02., sze – 10:35 )

Ez érdekes, nálam arch van, és korántsem jelentkezik ennyi probléma. Pedig a neonról azt állítják, hogy az az egyik etalon.

A képernyő kép készítőt nemrég lecserélték vagy átírták, de nálam nincs vele gond azóta sem, igaz napi 1-2 screenshotot csinálok csak mostanában, sokszor annyit sem, lehet hogy elkerült a bugos verzió épp.

A klipperrel mi volt a gond? Én néha még QR kódot is azzal csináltam, sosem tűnt fel, hogy baj lenne vele. Igaz legtöbbször egérrel másolok, historyhoz ritkán nyúlok, arról nem tudok nyilatkozni, de a ctrl-c/v simán megy, ha épp az kell.

A pinnelt ikonokkal régebben nekem is volt ilyen fura gondom, dbeavert raktam ki, és néha nem a saját ikonja volt ott, néha meg máséra rakta, nem tudom mi volt az oka, eltávolítottam majd visszaraktam, és jó lett. De ez legalább egy éve volt, azóta nincs ilyen. Pedig két monitort két panellel használok, pár dolog pinnelve van.

A gtk stuffokkal akadhat gond, főleg ha nem a default témákat állítod be. Inkscape pl oxygennel nem megy rendesen, de abban pl meg is oldották épp ezért, hogy lehessen saját témát beállítani per app. Ez kemény dió, évek óta probléma, hogy nagyon nehezen lehet használható és egységes megjelenést összekalapálni, ha egyáltalán. Alapvetően a breeze-el nem kéne gondnak lennie, de azt meg én sem szeretem :) A gitkraken am miben íródott?