( uzsolt | 2020. 11. 28., szo – 11:43 )

Szerintem ezt a "kételkedők" is értik. Igazából a kérdés, hogy mire is jó azon kívül, hogy csodaszép grafikonokat tudsz gyártani és nézegetni.

Oké, hogy "brutális meglepetések" érik, de ezután mit fog változtatni? Legközelebb kétszer is meggondolja, hogy a munkahelyi büfében igyon 120-ért kávét, mert az jött ki, hogy brutálisan sokat költ rá? Vagy nem megy legközelebb színházba, mert sokat költ rá? Kicsit fillérb@szásnak hangzik.

Persze az is lehet, hogy különösebb káros(nak gondolt) vagy költséges szenvedélyünk nincs, hogy szörnyülködjek, mennyit költünk rá, és ezért nem látom az  értelmét. Meg nem szűkölködünk, hogy minden fillér számítson.

Egyedüli, amit vezetek, az az autó költségei - érdekel a kilométerenkénti egységár :) Persze ettől nem fogok kevesebbet tankolni, vagy ritkábban szerelőhöz vinni.

Ne érts félre: nem szórjuk a pénzt, értelmesen költjük, ami kell, megvesszük. Megtakarításunk is van, és egy hirtelen nagyobb kiadáshoz (pl. valamilyen hirtelen jött javítás, orvosi költség, stb.) nem kell kölcsönkérnünk.