( cherockee | 2020. 11. 25., sze – 21:21 )

Mégmielőtt: meghallgattam az általad linkeltet is, jobban megfogott mint a fentebb linkelt darab, de nagyobb részt elment mellettem. De szerencsére nem kell azt mondanom, hogy "ezért pocsék is", egyszerűen megférünk én és ez a felvétel egy univerzumban.

> Nem tudom, h feltűnt-e neked, ...

Nem, se olvasni nem tudok, se nem tűnt fel, hogy nem egy az egyben a gitártabot játszotta le zongorán. (Fáj, de le kell írnom, irónia.)

> Hát ugye egy ilyesfajta produkció már előzetesen is implikál bizonyos fenntartásokat és félelmeket az emberben.

Előítélet. Úgy nehéz élvezni dolgokat, ha már előre mínusz 100-ról indulunk.

> Én gondolatiságról beszéltem, nem érzelmi palettáról ...

Szerinted egyszerűen agyatlanul odaült, és lenyomta a billentyűket, semmi nincs mögötte? Van egyáltalán olyan?

> ... most tisztázni kéne a sensus és az emotio különbségét, amitől inkább eltekintek.

Továbbra se tudok eltekinteni attól, hogy nem érted meg, nem azzal van a bajom, ha neked nem tetszik, azzal van a bajom, hogy ennek úgy adsz hangot, hogy embernek ne legyen kedve veled beszélgetni. Ha azt hiszed, hogy jót teszel ezzel pl. azoknak a zenéknek, amiket te jónak, jobbnak tartasz, tévedsz. Pont ez a légkör tart távol sokakat.

> Hogy dinamikusan minek kell nekiesni azt nem tudom. Esetleg a favágásnak?

Szerintem te is tudod mire gondoltam, nekem belefért, hogy azért játszott úgy ahogy, mert azt a nyers hangulatot akarta visszaadni, amit az ACDC.

> Equalizer

Vagy Emotional Quotient -> https://en.wikipedia.org/wiki/Emotional_intelligence

> Alapvetően azt mondanám neki, h nem tekintse sznobnak azokat, akik már rég túl vannak azon, h egy ilyen produkciótól legyenek elragadtatva.

Nem azért tartalak sznobnak, mert túl vagy rajta. És én sem írtam, hogy el vagyok ragadtatva tőle. Arról írtam itt, hogy az a kommunikáció amit itt sokan folytatnak a sznob mentalitás. Leírtam, hogy meghallgattam amit linkeltél, mert őszintén érdekelt, napi 12-13 óra zenét hallgatok, általában heti 6-7 napon, és direkt mindenbe belemászok, mert érdekel. De nem érzem szükségesnek pl. a Green Day-t, vagy mondjuk Havasit ócskaságnak nevezni, pedig mindkét stílusban szerintem van izgalmasabb, ráadásul az említettek után rögtön is fogyasztható, komolyabb elrugaszkodást elsőre nem megkövetelő zene. Amit pl. te linkeltél ahogy írtam tetszett, de annak akinek a témaindító tetszett szerintem mást kéne mutatni ahhoz, hogy elkezdjen érdeklődni más zenészek felé is.