( BehringerZoltan | 2020. 11. 25., sze - 20:43 )

Elnézést.

>> Azt el tudod képzelni, hogy az ACDC szám feldolgozásánál nem feltétlen kell végigjárni egy szélesebb érzelmi palettát, hanem, nem is tudom, csak úgy dinamikusan neki kell esni?

A kérdésben feltett állítás nem pontos. Nem tudom, h feltűnt-e neked, hogy ez nem pusztán egy ACDC szám feldolgozása, hanem Beethoven Holdfény szonátájának harmadik tétlének és az ACDC számnak az összegyúrása?  Hát ugye egy ilyesfajta produkció már előzetesen is implikál bizonyos fenntartásokat és félelmeket az emberben.  Én gondolatiságról beszéltem, nem érzelmi palettáról - most tisztázni kéne a sensus és az emotio különbségét, amitől inkább eltekintek.  Hogy dinamikusan minek kell nekiesni azt nem tudom. Esetleg a favágásnak?

>> És egyébként mit javasolnál, mondjuk egy EQ teszten x érték alattiak ne zenéljenek, mert hát komolytalan bohóckodás?

Equalizer - kiegyenlítést jelent amúgy, és az EQ-t arra használják, hogy magas és mély hangok arányát beállítsák vele illetve kiszűrjék a zavaró frekvenciákat. Ilyen formán nem igazán reflektál az említett hangerőre. 

>> És azzal mi van, akinek a linkelt zongoraverseny nem érdekes, ez a szám meg tetszett neki, egyszerűen csak ne hallgasson zenét?

Alapvetően azt mondanám neki, h nem tekintse sznobnak azokat, akik már rég túl vannak azon, h egy ilyen produkciótól legyenek elragadtatva.