( gee | 2020. 11. 19., cs – 18:54 )

Csak arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy hazudozol és személyeskedsz.

Nem.

Ugye megvan, hogy ezzel elismerted, hogy ti kezdtétek az egészet?

Nem tudom, ki az a "ti". A többiek nevében nem tudok nyilatkozni. Én biztos, hogy nem kezdtem.

Amilyen az adjonisten: nem én kezdtem. Sose mondtam, hogy nem vágok vissza. Tűrjem szó nélkül?

Nem akarom előírni neked, hogy hogy viselkedj, de ha a véleményemet kérdezed: igen. Vagy legyints és hagyd az egészet a francba, vagy kérd ki magadnak a személyeskedést, de te magad ne folytasd.

Csakhogy ti kezdtétek... mire te jöttél a haterezéssel

Most mondhatnám azt, hogy te kezdted azzal, hogy Mozilla fanboi-ként jellemeztél engem, és én napokkal később írtam, hogy hater vagy, szóval az, hogy én kezdtem, az nehezen állja meg a helyét, de az igazság az, hogy nem zavart, mert nem érdekel, hogy mit írnak rólam (se a te, se más fórumtagok véleményére nem adok sokat. Egyikőtöket se ismerem személyesen és túl sok ember van az interneten ahhoz, hogy mindenkivel leálljak vitatkozni, vagy mindenkit megpróbáljak meggyőzni bármiről).

Az se zavar, hogy tévedsz, mert teljesen mindegy az, hogy én nem vagyok Mozilla fanboi vagy igen, ha neked ez a véleményed akkor ezt írod le. Kalap, kabát.

Csodálkozom, hogy azon, hogy másvalakinek azt írtam, hogy Mozilla hater vagy, így felhúztad magad. Egyfelől az, hogy valaki Mozilla hater, az nem tűnik számomra sértésnek (bár számomra az se tűnik sértésnek, ha valaki azt írná, hogy én valami disznóságot követtem el, te pedig ezen is felhúztad magad, szóval simán lehet, hogy egyszerűen csak máshol van a tűréshatárunk). Nem akartalak megsérteni. Nem gondoltam bele, hogy mit fogsz hozzá szólni, mivel nem is neked írtam, viszont belegondolva azt feltételezném, hogy te saját magadat (is) Mozilla haternek gondolod. A reakciód alapján nem. Kíváncsi vagyok, hogy jellemeznéd akkor a Mozillához fűződő kapcsolatodat.

No comment.

Nézd, én is jellemzően bő lére eresztve sokat kommentelek, ahogy te is. De legalább a hosszú kommentelés végére nem írom oda, hogy no comment, LOL.