( end | 2020. 11. 12., cs – 13:19 )

Sorry és jobbulást! - Nyákoldás, nyákoldás. Ne kötődjön le a hörgőkben. ACC 200 reggel, este Fluimucil (Hatóanyag ugyanaz, de valahogyan mégsem, gyomrom így jobban bírta, - nekem kisebb váltásokkal, csúsztatásokkal, kihagyásokkal vagy 3 hónapig kellett!!! - A legkeményebb időszakban kiváltottam vagy kombináltam ERDOMED nevűvel is. Nekem végül egy Libexin nevű köhögést csillapító segített, azaz vitte el végjátékban a 3 hónapja tartó a folyamatos köhögést. (Vagy csak beállt az öngyógyulás, ezt nem tudom biztosan.)

- Óvatosan! A köptetőt a Libexinnel együtt nem szabad! Csak egymással cserélgetve, (húzd meg, engedd meg elven.) -- Remélem tüdőgyuszi ellen a bakteriálisra a védőoltásod korábban megvolt.. :)

Az a leginkább furcsa, hogy elvileg, a száraz köhögésre nem kell köptető, - elvileg erre a Libexin jobbnak tűnne. - De a CovID-nál is, (állítólag!) mégis használ az ACETILCISZTEIN hatóanyag. Ha nem vagy allergiás rá, óvatosan kísérletezni, nálad mi válik be jobban. Túladagolni nem szabad egyiket sem és együtt sem! Ezek recept nélkül elérhető cuccok. Még egy javaslatom van - kb. 50 üveggel megittam a télen, - én egy vírusos tüdőgyulladást hordtam ki lábon a tüdőgyógyászok és a CT szerint. = Herbal Swiss, volt amikor csak az segített, az előzőek semmit. (Ez a legjobb gyógynövényes azok közül, amit patikából kipróbáltam, pedig majd minden köhögésre kapható megfordult a nyelvemen.)

Óvatosan! Ezek a saját magamon kikísérletezett kúra elemei, nem orvosi javaslatra lettek, - benne volt az is, hogy láz nélkül antibiotikumot nem! (Bár a házidokim még az elején írt azt is, beszedtem de nem is használt semmit..,) - az élet-halál gyakorlata hozta, - februártól május végéig nem volt levegőm, a mellkasomon mázsás súlyt és folyamatos fájdalmat éreztem, torkom fájt, nyelni alig tudtam, - (láz nélkül!) és mindent, magát a pokol ördögét is megittam volna, hogy ne fulladjak meg... :)

Ja és ezek mellett Cink+D3vitamin, és C is. (amíg kiütéseket nem kapsz tőlük!) - Májra vigyázni kell. Sok, sok gyomrot, vesét kímélő tiszta folyadékot igyál.

Valahol mostanában olvastam egy magyar felfedezésről, a szer a tüdőgyulladást követő hegesedést hivatott kiküszöbölni. (Ha nagy baj van, nézz utána.) Hirtelen ezt találtam, 2016-os azóta csak fejlődött a dolog, és ez az amiről egy mostani hírben olvastam. Már neve is van!

https://semmelweis.hu/mediasarok/2016/04/26/delmagyarorszag-hegek-ertun…