( mhmxs | 2020. 11. 11., sze – 20:37 )

Megprobalom en is mert bar tobben mondtak megsem ment at. Nem az a lenyeg, hogyan teljesit ezeken a benchmarkokon. Szarul, es ezt az apple sem tagadta, leven egy tok regi procival hasonlitottak ossze. Az szamit, hogy a usernek milyen elmenye lesz, amikor elindit rajta valamit. Ez egy elso generaios kutyu. Elinditja rajta a safarit meg a netflixet meg facebookot meg google docsot vagy a kedvenc jatekat. amik mar most is elfutnak egy szaros telefonon 2gb rammal. Es rohadt reszponziv lesz a rendszer. Rohadt jo sw felhozatal mellett.

Aztan fejlodik ez a technologia, es lehet 3 ev muva meg meg durvabb lesz meg tobb rammal. az a lenyeg, hogy ossze van integralva a sw es a hw. Teljes kontroluk van, es olyan iranyba viszik, ami nekik tetszik.

Jah, es van egy jo hirem, ha nem te vagy a celkozonseg, legalbbis ugy latszik, total nem kotelezo megvenni. es ha neked a teljesitmeny kell vegyel x86 macet, vagy barmi mast amit akarsz. Azt meg erdemes elfogadnod, hogy ez a gep letezik, van akinek az igenyet kielegiti maximalisan. Es nem csak a fanbolyoknak, gyakorlatilag az ipad prot billentyuzettel ma is hasznalnak emberek laptop gyanant. Es orulnek neki. Mert egy remek termek, remek teljesitmennyel, es jo programokkal.