( Adamyno | 2020. 10. 30., p – 11:42 )

Erre csak annyit, hogy a stílus maga az ember.

 

Tudod, vannak a világon máshol is "0.0000000001%"-ok. Szerintem sokkal rosszabb az átlagba belesüllyedni, mint valami különlegest csinálni vagy különlegessel foglalkozni. Élsportolók, jó borok, speciális eszközök...

Nekem konkrétan egy olyan eszközre lenne szükségem, amii többé-kevésbé okostelefon, de ha kell mennem a hálózati eszközökből logot kiszedni mert épp valami miatt nem jutott el az NMS-ig, akkor ugyanaz az eszköz ott van a zsebemben, bedugom a konzol kábelt és a fizikai billentyűzettel csinálom amit kell. Képernyőbillentyűzeten nem olyan produktív terminálból konfigolni. Erre külön meg szerintem felesleges egy notit fenntartani. Igazából megfelelne egy GPD mini notebook is és akkor van egy konkrét PC és egy telefon, de mégiscsak jobb lenne egyesíteni a kettőt.
Arről nem beszélve, ha megoldható a monitorra kötés és tovább lehet dolgozni vele, akár desktop szoftverekkel, az szintén előny. Sok helyen hasznát venném. Melóhelyre nem kell pl. notit magammal vinni, ha épp van fél órám a saját projekten is tudok dolgozni vagy épp ha tudom, hogy haza kell vinnem a céges melót akkor már alapból ott állok neki. Elég sok lehetőség rejlik egy ilyen masinában, ami bőven túl mutat a "hány hertzes a kijelző" és "van-e rajta play store" típusú vitákon. Utóbbi nálam a "hánnyal megy" kategória.

Minden eszközben, rendszerben, szoftverkörnyezetben találhatsz hibát vagy olyan megoldásokat (vagy épp azok hiányát) amik neked nem tetszenek. Érdekelne, számodra milyen az ideális rendszer. Vajon mi az, ami számodra nem "hulladék" és képes vagy érte pénzt adni. Valószínűleg az egyéni igényeidnek többé kevésbé megfelel. Számomra és a maradék 0,000000001% számára várhatóan ez a készülék fog megfelelni. Ha nem, akkor majd továbblépünk. Ilyen egyszerű ez.