( _Franko_ | 2020. 10. 16., p – 17:55 )

Jaja, te aztán megmondod a frankót, te nagy bölcs! A felnőttkori laktóztolerancia egy egyszerű egygénes mutáció, s még ez se terjedt el mindenütt. Ahhoz hogy a tej ne legyen ártalmas ennél azért több kéne tudod, mert nem a laktóz ott az egyetlen probléma.

Oszt? Ahol elterjedt és akinek van ilyen, annak miért kellene megtartóztatnia magát? És mi még a probléma? Gyerekként miért nem probléma?

A gluténnel még rosszabb a helyzet.

Azt tudtad, hogy van összefüggés a korán abbahagyott szoptatás és a lisztérzékenység között?

Aki állítólag „tolerálja”, annál is csak az van általában hogy nem okoz AZONNALI tüneteket, de az évek, évtizedek alatt felhalmozódó ártalmak lassanként szépen kicsinálják.

Gyakorlatilag meg nem történik ilyen.

Nem, nem fogok tanulmányt írni neked róla, de olvasgasd Szendi úr könyveit, vagy ha ő nem elég szimpi neked akkor keress rá máshol, nem nehéz tanulmányokat találni a témáról.

Meg egy csomó másik tanulmányt, amiben az ellenkezőjét találták, mert nem válogatnak a források között, mint Szendi úr.

Egyelőre azonban totál fogalmatlan vagy a témáról, látszik.

Sajnálom, hogy nem látom meg a hited szerinti igaz utat. Azon gondolkodtál már, hogy mi van, ha nem én, hanem te vagy totál fogalmatlan a témáról, mert építed a véleménybuborékodat és csak olyan információkat fogadsz be, ami alátámasztja a hited? Innen nézve ez látszik.