( _Franko_ | 2020. 10. 12., h – 14:09 )

Mert nincs és nem is lesz töltő a pálya melletti városban, ahol van egy terasz a főtéren? Amúgy mi az élvezetes 600-1000 kilométert vezetni végig autópályán? Ha én élvezni akarom a vezetést, akkor pont nem pályázok.

Jó, oké, tényleg nem vagyunk egyformák, az említett Budapest-Granada-Budapest megoldható lett volna repülővel is, de azért mentünk autóval, mert megálltunk Lendván, Ljubjanában, Triesztben, Velencén, Veronában, a Garda-tónál, Rapallón, Portofinon, Genovában, Nizzában, Antibe-ben, Saint-Tropez-ben, La Garde mellett, Nimes-ben, Figureres melett, Girona-ban, Barcelona-ban, végig a tengerpart mellett több helyen, Alicante, Ameria; Granada körül egy csomó helyen, visszafelé Sevilla, Córdoba, Toledo, Madrid, Zaragoza, át a Pireneusokon, hegyvidéken vissza egy csomó francia és olasz kisvároson át, Lago Maggiore, Lugano, Como, Lago Di'iseo, a szigettel, olasz kisvárosok a hegyek között, osztrákokon át vissza. És lehet, hogy kihagytam pár megállót.

Mindezt nem cserélném el arra, hogy végig autópályán tenném meg a 2x2750 kilométert a lehető legkevesebb megállással és azzal se, hogy repülővel mentem volna, hogy minél gyorsabban Granadában legyek és ott pihenhessek. Hidd el, mindenhol van 200 kilométerenként olyan hely, ahol lehet minimum fél órát nézelődni és pihenni, ha meg akarod nézni és akarsz pihenni. Oké, mindenki másképp pihen, nekem ez a pihenés, simán belefér egy elektromos autó.