( tornai | 2020. 10. 02., p - 13:47 )

Tudod ezeket nem szokták beleírni a szerződésbe, hanem úgy idővel kialakul hogy most kéne kicsit ügyelgetni. Az ember meg rugalmas - de van egy határ, hogy meddig. Meg évek alatt az ember is változik, egyszerűen már nem lesz gusztusa bizonyos dolgokhoz.

18 évesen a vodkát az alsó polcról választottam (pénz se volt meg különösebb elvárás sem), de így közel a 40-hez meg már inkább akkor nem iszok semmit. Így van ez a munkával is.

Egyik helyen sem dolgozom, ahol ügyelni kell más sz*rjára. Azt hiszem ilyen ügyeletes mókák miatt közvetlenül 3x mondtam fel. A sajátomért kezeskedNÉK akár ingyen is, amíg a fentebb jelzett paramétereknek megfelel. Mert tudom, hogy szökőévente lesz vele egyszer baj és akkor is tudom, hogy hova kell nyúljak és nem egy kupac sz*rt kell fellapátolnom. Ha pedig nem akarnak tisztességes rendszert építeni, akkor ki lehet szervezni az üzemeltetést, ügyeletet indiába. Meg is teszik. Olyan is - de szerencsére ez nem az én gondom. Persze boldogabban tákolnék olyan rendszert, ami rendben van - de hát a világbéke vagy egy covid elleni oltás se volna rossz.